Nusa Lembongan ontdekken aan de kust van Bali

Ontdek dit ontspannende eiland Nusa Lembongan, net naast Bali

Voor de zuidoostkust van het populaire eiland Bali ligt Nusa Lembongan, een populair onderdeel van een groep van drie eilanden waarvan de andere twee eilanden Nusa Penida zijn (beroemd om de snorkelmogelijkheden om manta’s te zien), en Nusa Ceningan ( waar je getuige bent van, en mogelijk deelneemt aan, enkele van de gekste klifsprongen). Nusa Lembongan was van oudsher een paradijs voor surfers en ook hun toevluchtsoord van het vasteland, met alleen de serieuze mensen die de grootste en beste golven willen berijden, die een van de weinige speedboten overnamen en in een bescheiden hut verbleven die de eerste levensbehoeften bood. De golven waren van wereldklasse, en aangezien ze het hele jaar door beschikbaar zijn, is het geen wonder dat surfers van over de hele wereld dit vaak een bestemming op hun reisroute hebben gezet.

Echter, en we weten niet helemaal zeker wanneer, maar bezoekers van Bali begonnen lucht te krijgen van dit mysterieus kleine maar dynamieteiland, waar het zand het witste is waar veel mensen ooit hun tenen in hebben gedompeld, en het water de meest levendige aquaria is. blauwe kleur. Al snel waren de bezoekers van Nusa Lembongan niet langer alleen surfliefhebbers, maar gewone vakantiegangers die gewoon een stukje paradijs wil.

Nusa Lembongan ontdekken aan de kust van Bali

Laat weten dat Nusa Lembongan niet voor de feestgangers is. Er zijn geen nachtclubs, nauwelijks strandfeesten, en de cultuur moedigt drinken en dansen zeker niet aan tot de ochtend. Het is eerder voor diegenen die op zoek zijn naar rust, een vertraagd levenstempo, luie zondagen die ’s middags wakker worden en ontspannen lange stukken stranden verkennen.

On Key

Meer over Bali

Ontdek de Gili eilanden vanaf Bali

De Gili-eilanden zijn een groep van drie kleine eilanden voor de kust van Lombok, Indonesië. Deze paradijselijke eilanden zijn een populaire bestemming voor reizigers die