Ontspannen op Bali: kom tot rust op Bali met yoga en meditatie

Bali is een ideale bestemming als je op zoek bent naar een ontspannen vakantie. Of je nu op zoek bent naar een spa-behandeling, een yoga- of meditatiesessie, Bali biedt heel veel opties om je lichaam en geest te kalmeren en te verfrissen. In dit artikel zal ik een paar van de beste spa’s, yogaplekken en meditatiecentra op Bali beschrijven, die je zouden kunnen helpen je vakantie compleet te maken

5 plekken om lekker te ontspannen op Bali

1. Fivelements Retreat Bali

Fivelements Retreat Bali

Fivelements Retreat Bali is een wellness-centrum gelegen in de jungle van Ubud. Het centrum is gericht op het verbeteren van holistische gezondheid en welzijn door middel van een combinatie van Ayurveda, yoga, meditatie en traditionele Balinese helende praktijken.

Je kan hier genieten van een breed aanbod aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsscrubs, evenals persoonlijke trainingssessies en een selectie van culinaire ervaringen. Het hoogtepunt van het centrum is de prachtige spa met uitzicht op de rivier, waar je volledig kunt ontspannen, terwijl je wordt omgeven door de natuurlijke schoonheid van Bali. Fivelements Retreat Bali is de perfecte plek voor als je op zoek bent naar een unieke wellness-ervaring op Bali, waar de focus ligt op het herstellen van balans in lichaam, geest en ziel.

Ontdek meer over het Fivelements Retreat Bali

2. Yoga Barn

Yoga Barn

Yoga Barn in Ubud, Bali is een bekende yogastudio en wellnesscentrum dat yogalessen, meditatiesessies en workshops aanbiedt in een rustige omgeving. De studio is ontworpen met de Balinese architectuur en heeft verschillende yogaruimtes, een veganistisch café en accommodatie.

Yoga Barn is een geweldige plek voor zowel beginners als ervaren yogi’s die hun yogapraktijk willen verdiepen. De docenten zijn hoog opgeleid en bieden een breed aanbod aan lessen, zodat er voor iedereen iets te vinden is. Of je nu op zoek bent naar een intense Vinyasa-les of een ontspannende Yin-sessie, Yoga Barn biedt een unieke en authentieke yoga-ervaring op voor iedereen op vakantie op Bali.

Ontdek de leukste resorts in de buurt van de Yoga Barn

3. Bali Silent Retreat

Bali Silent Retreat

Bali Silent Retreat is een spirituele retraite in de buurt van Ubud, waar je heerlijk kunt genieten van een afgelegen omgeving in de groene rijstvelden van Bali. De retraite heeft een groot aanbod aan holistische activiteiten en programma’s, waaronder yoga, meditatie, reiki en massage, en het doel is om je te helpen innerlijke rust en evenwicht te vinden.

De retraite biedt ook accommodaties in rustieke en houten bungalows, waar je word aangemoedigd om in stilte te zijn tijdens je verblijf. Bali Silent Retreat is een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar een rustige en vredige omgeving om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en op zoek zijn naar een diepere verbinding met zichzelf en de natuur.

Ontdek hier de leukste resorts dichtbij Bali Silent Retreat

4. Taksu Spa

Taksu Spa

Taksu Spa is een wellness-oase gelegen in het hartje van Ubud. Het centrum heeft een breed aanbod aan behandelingen, waaronder massages, reflexologie, acupunctuur en craniosacraal therapie. Je kan er ook genieten van yogalessen, meditatiesessies en workshops over bewustzijn en gezondheid.

De spa heeft een rustige en serene sfeer met prachtig aangelegde tuinen en traditionele Balinese architectuur. De behandelingen worden gegeven door ervaren en goed opgeleide therapeuten en zijn gericht op het bevorderen van ontspanning, genezing en welzijn. Taksu Spa is een ideale plek voor als jij op zoek bent naar rust en ontspanning in een serene omgeving.

Ontdek hier het leuke resorts bij Taksu Spa

5. De Pyramides van Chi Bali

De Pyramides van Chi Bali

De Pyramides van Chi Bali zijn een reeks van drie piramides gebouwd voor het doel van genezing en meditatie. Elke piramide is gebouwd volgens de Gizeh-Verhouding en bevat specifieke kristallen en mineralen die resoneren met verschillende chakra’s in het lichaam, wat bijdraagt aan een diepe staat van ontspanning en genezing.

De locatie van de Pyramides van Chi Bali is gekozen vanwege de sterke energetische en spirituele eigenschappen van het gebied. De Pyramides van Chi bieden een unieke ervaring voor als je op zoek bent naar diepere verbinding en zelfontdekking.

Ontdek hier de leukste resorts dichtbij de Pyramides van Chi Bali

On Key

Meer over Bali

Ontdek de Gili eilanden vanaf Bali

De Gili-eilanden zijn een groep van drie kleine eilanden voor de kust van Lombok, Indonesië. Deze paradijselijke eilanden zijn een populaire bestemming voor reizigers die